اسپیس نوتااسپیس نوتااسپیس نوتا
  • صفحه اصلی
  • فناوری فضایی
    فناوری فضایینمایش بیشتر
    با فناوری ORCAA، اسرار اقیانوس‌های فرازمینی را بشکافید
    با فناوری ORCAA، اسرار اقیانوس‌های فرازمینی را بشکافید
    ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
    آیا ربات‌های دوپا جایگزین مریخ‌نوردها در ماه می‌شوند؟
    آیا ربات‌های دوپا جایگزین مریخ‌نوردها در ماه می‌شوند؟
    ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۰۰
    اعماق ماه را با فناوری LunarLeaper اکتشاف کنید
    اعماق ماه را با فناوری LunarLeaper اکتشاف کنید
    ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
    دانشمندان با خالکوبی میکروسکوپی روی خرس‌های آبی، دستاوردی بزرگ در نانوفناوری رقم زدند
    دانشمندان با خالکوبی میکروسکوپی روی خرس‌های آبی، دستاوردی بزرگ در نانوفناوری رقم زدند
    ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
    الویس در مدار: میکروسکوپ سه‌بعدی جدید برای بررسی میکروب‌ها به ایستگاه فضایی رسید
    الویس در مدار: میکروسکوپ سه‌بعدی جدید برای بررسی میکروب‌ها به ایستگاه فضایی رسید
    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
  • ماموریت‌های فضایی
    • ماموریت‌های دولتی
    • ماموریت‌های خصوصی
  • نجوم و کیهان‌شناسی
    • ستاره‌ها و سیارات
    • تصاویر فضایی
    • پژوهش‌های علمی
    • دانستنی های علمی
  • محیط زیست و زمین‌شناسی
    • تغییرات اقلیمی
    • زمین‌لرزه‌ها
    • آتشفشان‌ها
خواندن: آینده اقتصاد مستقل مریخ: چگونه ممکن است شکل بگیرد؟
به اشتراک بگذارید
اسپیس نوتااسپیس نوتا
  • فناوری فضایی
  • ماموریت‌های فضایی
    • ماموریت‌های دولتی
    • ماموریت‌های خصوصی
  • نجوم و کیهان‌شناسی
    • ستاره‌ها و سیارات
    • تصاویر فضایی
    • پژوهش‌های علمی
    • دانستنی های علمی
  • محیط زیست و زمین‌شناسی
    • تغییرات اقلیمی
    • زمین‌لرزه‌ها
    • آتشفشان‌ها
ما را دنبال کنید
پژوهش‌های علمی

آینده اقتصاد مستقل مریخ: چگونه ممکن است شکل بگیرد؟

اقتصاد یک جامعه آینده مریخ چگونه خواهد بود و چگونه می تواند خودکفا باشد

آینده اقتصاد مستقل مریخ: چگونه ممکن است شکل بگیرد؟
تصویر هنرمند از مستعمره مریخ آینده. (اعتبار: ویل اریکسون) ارسال شده در 7 مرداد 1403 توسط لارنس توگنتی
توسط مونا علی اکبرخان افجه ۹ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۰
12 دقیقه مطالعه

اقتصاد یک جامعه آینده مریخ چگونه خواهد بود و چگونه می تواند خودکفا باشد در حالی که کاملاً مستقل از زمین و اقتصاد خود است؟ این همان چیزی است که مطالعه اخیر ارائه شده به Space Policy امیدوار است به آن بپردازد، زیرا یک محقق تنها مدلی را مورد بحث قرار می دهد که می تواند برای ایجاد آزادی اقتصادی در مریخ مورد استفاده قرار گیرد و ثبات پولی و سیاسی را در تمام سکونتگاه های سیاره سرخ ممکن کند. این مطالعه این پتانسیل را دارد که به دانشمندان، اقتصاددانان و رهبران جهان کمک کند تا سیستم‌های دولتی قابل قبولی که توسط مهاجران انسانی در جهان‌های دیگر استفاده می‌شوند را بهتر درک کنند و در عین حال حق حاکمیت زمین و قانون و نظم دولتی خود را حفظ کنند.

در اینجا، Universe Today درباره این مطالعه باورنکردنی با دکتر ژاکوب حق میسرا، مدیر و محقق ارشد موسسه علوم فضایی مرمر آبی (BMSIS) و نویسنده یگانه مطالعه، صحبت می‌کند. این مطالعه به بررسی اهمیت ایجاد یک سیستم اقتصادی مستقل در مریخ، حذف مبادلات سرمایه بین مریخ و زمین، چگونگی تبدیل مریخ به یک موجودیت مستقل از زمین پس از استقرار انسان‌ها در این سیاره، و نحوه ایجاد یک سیستم اقتصادی در یک کشور مستقل می‌پردازد. بنابراین، انگیزه اصلی پشت این مطالعه چه بوده است؟

دکتر حق-میسرا به Universe Today می‌گوید: «انگیزه من این بود که بر اساس چارچوب ایده‌آلی برای یک مریخ مستقل که در کتابم «مریخ مستقل» ایجاد کردم، بسازم. من در کتابم پنج شرط را توضیح می‌دهم که مریخ بتواند یک کشور سیاره‌ای مستقل و همتای حقوقی با زمین باشد. در این مطالعه جدید، من یک مدل اقتصادی احتمالی را توسعه می‌دهم که با این پنج شرط سازگار باشد.»

این پنج شرط ذکر شده در Sovereign Mars شامل تمام ساکنان دائمی در مریخ است که به طور کامل تابعیت و منافع زمین را پذیرفته اند. زمینی ها قادر به دخالت در امور مریخ از جمله جنبه های مالی، سیاسی و اجتماعی نیستند. زمینیانی که برای انجام تحقیقات علمی در سیاره سرخ به مجوز مریخ نیاز دارند. فقط شهروندان مریخ می توانند زمین داشته باشند. و تمام منابع آورده شده از زمین، از جمله موارد تکنولوژیکی یا موارد دیگر، به طور دائم در مریخ باقی خواهند ماند.

دکتر حق-میسرا برای این مطالعه عمیق‌تر به جنبه‌های اقتصادی یک دولت مستقل مریخ در آینده می‌پردازد در حالی که این پنج شرط را در بر می‌گیرد، به‌ویژه بر جنبه‌های مالی چنین سیستم اقتصادی، از جمله بانکداری، ارز، مالکیت سرمایه، و گردشگری زمینی تمرکز می‌کند. . او تأکید می کند که چگونه چنین سیستمی اشتباهات سیستم های اقتصادی امروزی زمین را که به طور بالقوه می تواند به ثبات مالی و سیاسی در مریخ منجر شود، ایجاد می کند. او خاطرنشان می کند که این یک ‘مدل ایده آل گرا اما عملی’ با هدف ایجاد آزادی کامل اقتصادی برای شهروندان آینده مریخ از زمین است. بنابراین، مهم ترین ایده های ارائه شده در این مطالعه چه بود؟

دکتر حق میسرا به Universe Today می گوید: اولین ایده «بانکداری با ذخیره کامل» است. سیستم بانکی ما امروز به بانک‌ها این امکان را می‌دهد که بیشتر از آنچه به عنوان پول نقد در ذخایر نگهداری می‌کنند، وام بدهند، که به سیستم «ذخیره کسری» معروف است. این می‌تواند منجر به مشکلاتی از جمله ‘فرار در بانک’ شود، که در آن افراد زیادی سعی می‌کنند سپرده‌های خود را به یکباره خارج کنند، اما متوجه می‌شوند که بانک پول آنها را ندارد.

دکتر حق میسرا ادامه می دهد: ایده دوم انتشار مالکیت سرمایه است. بسیاری از دیدگاه‌های اسکان فضایی، چیزی شبیه یک آژانس فضایی جهانی یا سایر مقامات متمرکز را تصور می‌کنند که می‌تواند عدالت را تضمین کند و شاید حتی به عنوان راهی برای توزیع مجدد ثروت باشد. اما تمرکز قدرت حاکم خطرات قابل توجهی را برای سوء استفاده از چنین قدرتی به همراه دارد. برخی از استدلال‌ها حتی رویکردی تا حدودی مارکسیستی را نسبت به مالکیت متمرکز یا دولتی بر سرمایه مولد ثروت پیشنهاد می‌کنند، که سپس به طور عادلانه توزیع می‌شود، اما این دوباره خطر سوءاستفاده و فساد قابل توجهی را به همراه دارد. یک ایده جایگزین، انتشار گسترده مالکیت سرمایه، به جای ثروت است. این بدان معناست که مالکیت شرکت‌ها، تجهیزات و هر چیز دیگری که می‌تواند ثروت تولید کند، در دستان گسترده‌تری نسبت به امروز در حالت ایده‌آل، در اختیار همه قرار خواهد گرفت.

به همراه پنج شرطی که برای یک مریخ مستقل ذکر شد، الزامات نیز توسط سیستم بانکی ذخیره کامل در مریخ ایجاد می‌شود. این الزامات شامل تمامی تراکنش‌های مرتبط با اقامت در مریخ، عدم تبادل ارز با زمین و صدور ارز بر اساس تغییرات جمعیت خواهد بود. تمام فعالیت‌های گردشگری در مریخ ملزم به رعایت سه شرط مرتبط با وضعیت مریخ مستقل و سیستم بانکی ذخیره کامل مریخ است. این شرایط شامل این موارد است: گردشگران نمی‌توانند سرمایه خود را در مریخ نگه دارند، بازگشت ارز مریخ به زمین ممنوع است و معاملاتی از طرف گردشگران وجود ندارد، چرا که خدمات تنها از طریق مبادله کالا ارائه می‌شود.

در زمین کنونی، مبادله ارز روش اصلی برای خرید کالاها و خدمات است که در مجموع ۱۸۰ ارز در ۱۹۵ کشور در سراسر جهان به رسمیت شناخته شده است. در حالی که ارزش هر ارز در سراسر جهان به طور روزانه متفاوت است، این سیستم به افراد از کشورهای جداگانه اجازه می دهد تا با حداقل دخالت دولت، سرمایه خود را در کشورهای دیگر داشته باشند. اما فقدان کامل مبادله سرمایه بین زمین و مریخ چه اهمیتی دارد؟

دکتر حق-میسرا به Universe Today می گوید: این بخشی از چارچوب ایده آل گرا در مریخ مستقل است. جلوگیری از تبادل بین دو سیاره، مریخ را قادر می‌سازد تا حداکثر پتانسیل خود را برای توسعه ایده‌های جدید در تمدن، مانند این مدل اقتصادی، حفظ کند. در عمل، این ایده‌ها همچنان می‌توانند در مریخ انجام شوند، حتی اگر تبادلی بین این دو سیاره وجود داشته باشد، اگرچه این ممکن است به نتایج متفاوتی منجر شود.

چشم انداز فرستادن انسان به مریخ بیش از ۱۰۰ سال است که در حوزه علمی تخیلی و بحث های علمی بی شمار بوده است. این با فیلم صامت دانمارکی سفر به مریخ و سایر فیلم‌هایی که در طول قرن بیستم ادامه یافت و ساکنان کنونی مریخ یا بقایای تمدن‌های مریخ گذشته را دربرمی‌گرفت آغاز شد. در حالی که فیلم‌های چند دهه آخر قرن بیستم و قرن بیست و یکم اولین سفرهای انسان به مریخ را نشان می‌دادند، اخیراً با فیلم مریخی، درباره سکونت‌های دائمی انسان در سیاره سرخ بحث چندانی نشده است.

نزدیکترین این تصور در سریال تلویزیونی The Expanse بود که جمهوری مریخی کنگره در مریخ را به عنوان موجودیتی مستقل از زمین، با سلسله مراتب نظامی و سیاسی خاص خود نشان می داد. با این حال، سیستم اقتصادی در این دولت به تفصیل مورد بحث قرار نگرفت. اما چه اقداماتی باید انجام شود تا مریخ پس از استقرار انسان در آنجا به یک نهاد مستقل تبدیل شود؟

دکتر حق میسرا به Universe Today می‌گوید: «بزرگ‌ترین چالش داشتن زیرساخت‌ها و منابع کافی برای خودکفا شدن در مریخ است. برخی منابع را می‌توان در مریخ استفاده کرد، اما نه فوراً، و در واقع برای فعال کردن یک مریخ مستقل ممکن است نیاز به خیرینی با چشم‌اندازهای بلندمدت برای بشریت یا حتی زمین باشد، بدون نیاز به بازگشت مالی فوری یا نزدیک به آینده. من به این «نوع دوستی عمیق» در «مریخ حاکم» می‌گویم.»

علاوه بر این، با توجه به اهمیت استقرار یک نظام اقتصادی مستقل در مریخ و اقدامات لازم برای استقرار این سیستم اقتصادی، دکتر حق میسرا به Universe Today می‌گوید: ما حتی در تاریخ اخیر رکود و فروپاشی اقتصادی نمونه‌های زیادی داریم. اگر قرار است اسکان فضایی واقعاً یک سرمایه گذاری طولانی مدت باشد، پس ما به ایده های اقتصادی نیاز داریم که بتواند در بازه های زمانی طولانی پایدار بماند.

دکتر حق-میسرا ادامه می دهد: بهترین راه برای ایجاد این سیستم اقتصادی این است که هر شهرک نشین اولیه قبل از رسیدن به مریخ بر روی روشی برای اجرای چنین سیستمی توافق کنند. بخشی از ارزش تفکر در مورد حکمرانی مریخ امروزی پیش‌بینی چنین احتمالاتی قبل از فرود واقعی انسان در مریخ است. و تفکر در مورد حکومت بر مریخ همچنین می تواند به ما کمک کند تا بینش بهتری نسبت به حکومت و سیستم های اقتصادی خود بر روی زمین به دست آوریم.

فرستادن انسان به مریخ می‌تواند در یک دهه آینده اتفاق بیفتد، اما فرستادن انسان‌ها برای زندگی در آنجا می‌تواند چندین دهه دورتر باشد، و ایجاد یک مریخ مستقل می‌تواند حداقل ۱۰۰ سال دیگر همراه با ایجاد و حفظ یک اقتصاد پایدار جدا از زمین باشد. با این حال، ایجاد پروتکل‌ها از قبل می‌تواند منجر به انتقال آرام به یک سیستم اقتصادی در مریخ مستقل شود که کاملاً جدا و عاری از سیستم‌های زمین است.

دکتر حق-میسرا در پایان به Universe Today می‌گوید: «من در تابستان امسال از طریق برنامه دانشمند جوان BMSIS با گروهی از دانشجویان با استعداد کار می‌کنم تا مشابه‌های تاریخی برای حاکمیت بر مریخ را بررسی کنم. امیدواریم در سال آینده مطالعات جدیدی به پایان برسد.»

آیا مریخ مستقل آینده با موفقیت یک سیستم اقتصادی را که از زمین جدا است در آینده ای دور ایجاد خواهد کرد؟ فقط زمان مشخص خواهد کرد و به همین دلیل است که ما علم داریم!

برچسب ها:زمینمریخ
منابع:universetoday
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Facebook Twitter Telegram
مونا علی اکبرخان افجه
توسط مونا علی اکبرخان افجه
دانشجوی دکتری ژئوفیزیک گرایش لرزه شناسی هستم. ژئوفیزیک به بررسی ابعاد زمین و اتفاقاتی مانند زلزله و لرزه هایی که توسط فعالیت انسان به‌وجود می‌آید، می پردازد. فعالیت در حوزه زمین و فضا از علاقه مندی ام است.
نظر بدهید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

رصد قمر مرموز مریخ؛ پشتکار دیموس را دید
رصد قمر مرموز مریخ؛ پشتکار دیموس را دید
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
کهکشان‌های اولیه جیمز وب؛ معمایی که هر روز پیچیده‌تر می‌شود
کهکشان‌های اولیه جیمز وب؛ معمایی که هر روز پیچیده‌تر می‌شود
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
import numpy as np import h5py data='/content/drive/MyDrive/SILIXA_iDAS015_181219184621_fieldID000212.h5' data1=h5py.File(data,'r') print(data1.keys()) display(data1) display(data) raw_data = data1['DasRawData']['RawData'] x_axis = np.arange(raw_data.shape[1]) t_axis = np.arange(raw_data.shape[0]) print(x_axis.shape) print(t_axis.shape) import matplotlib.pyplot as plt import numpy as np ns = 30000 fs = 1000 dx = 1.021 nx = 3136 GL = 10 x = np.arange(nx) * dx def u(x, t): return np.exp(-(x - t)**2) def calculate_result(x): return 1/10 * (u(x - 5, t) - u(x + 5, t)) traces = [] for t in range(0,30000): tr = [calculate_result(x_val) for x_val in x] traces.append(tr) traces_array = np.array(traces) print(f"traces_array : {traces_array.shape}")
ساختار کلان در ژرفای کهکشان‌ها؛ چگونه ذهن ما از کیهان عقب می‌ماند؟
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
گردبادهای مشتری و قمری با ماگمای روان؛ کشفیات جدید فضاپیمای جونو ناسا شگفت‌انگیز است
گردبادهای مشتری و قمری با ماگمای روان؛ کشفیات جدید فضاپیمای جونو ناسا شگفت‌انگیز است
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
آیا جیمز وب موفق به شناسایی سیاه‌چاله‌ای عظیم در کهکشان فرفره جنوبی شده است؟
آیا جیمز وب موفق به شناسایی سیاه‌چاله‌ای عظیم در کهکشان فرفره جنوبی شده است؟
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۰۰

جدیدترین های تکنوتا

RSS Error: https://teknota.ir/feed/ is invalid XML, likely due to invalid characters. XML error: Invalid document end at line 2, column 1

پربازدیدترین ها

کشف غافلگیرکننده اخترشناسان: ابر عظیمی که در تاریکی می‌درخشد، تمام این مدت پنهان بوده!
پژوهش‌های علمی
کشف غافلگیرکننده اخترشناسان: ابر عظیمی که در تاریکی می‌درخشد، تمام این مدت پنهان بوده!
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
حتی سیاهچاله‌های ستاره‌ای سرنوشت کهکشان‌ها را رقم می‌زنند
پژوهش‌های علمی
حتی سیاهچاله‌های ستاره‌ای سرنوشت کهکشان‌ها را رقم می‌زنند
۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
رازهای شگفت‌انگیز پلاسمای ناآرام در نزدیکی ما، با درخشش یک ستاره برملا شد
پژوهش‌های علمی
رازهای شگفت‌انگیز پلاسمای ناآرام در نزدیکی ما، با درخشش یک ستاره برملا شد
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
تقریباً یک‌چهارم ذرات پرتاب‌شده از ماه، سرانجام به زمین برخورد می‌کنند
پژوهش‌های علمی
تقریباً یک‌چهارم ذرات پرتاب‌شده از ماه، سرانجام به زمین برخورد می‌کنند
۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
اسپیس نوتا
دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • تبلیغات
  • لیست بعدا می خوانم
معرفی کوتاه

اسپیس نوتا منبع جامع اخبار و رویدادهای فضایی است که توسط نویسندگان متخصص در این زمینه تهیه می‌شود.

خانواده ما
اسپیس نوتا
تکنوتا
© 1403 کپی مطالب اسپیس نوتا تنها با لینک دادن به سایت امکان‌پذیر است.
  • نقشه سایت
  • تبلیغات