اسپیس نوتااسپیس نوتااسپیس نوتا
  • صفحه اصلی
  • فناوری فضایی
    فناوری فضایینمایش بیشتر
    با فناوری ORCAA، اسرار اقیانوس‌های فرازمینی را بشکافید
    با فناوری ORCAA، اسرار اقیانوس‌های فرازمینی را بشکافید
    ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
    آیا ربات‌های دوپا جایگزین مریخ‌نوردها در ماه می‌شوند؟
    آیا ربات‌های دوپا جایگزین مریخ‌نوردها در ماه می‌شوند؟
    ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۰۰
    اعماق ماه را با فناوری LunarLeaper اکتشاف کنید
    اعماق ماه را با فناوری LunarLeaper اکتشاف کنید
    ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
    دانشمندان با خالکوبی میکروسکوپی روی خرس‌های آبی، دستاوردی بزرگ در نانوفناوری رقم زدند
    دانشمندان با خالکوبی میکروسکوپی روی خرس‌های آبی، دستاوردی بزرگ در نانوفناوری رقم زدند
    ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
    الویس در مدار: میکروسکوپ سه‌بعدی جدید برای بررسی میکروب‌ها به ایستگاه فضایی رسید
    الویس در مدار: میکروسکوپ سه‌بعدی جدید برای بررسی میکروب‌ها به ایستگاه فضایی رسید
    ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
  • ماموریت‌های فضایی
    • ماموریت‌های دولتی
    • ماموریت‌های خصوصی
  • نجوم و کیهان‌شناسی
    • ستاره‌ها و سیارات
    • تصاویر فضایی
    • پژوهش‌های علمی
    • دانستنی های علمی
  • محیط زیست و زمین‌شناسی
    • تغییرات اقلیمی
    • زمین‌لرزه‌ها
    • آتشفشان‌ها
خواندن: ماهواره‌ها: ردیابی افزایش مداوم سطح دریا و تهدید باتلاقی برای کشورهای جزیره اقیانوس آرام
به اشتراک بگذارید
اسپیس نوتااسپیس نوتا
  • فناوری فضایی
  • ماموریت‌های فضایی
    • ماموریت‌های دولتی
    • ماموریت‌های خصوصی
  • نجوم و کیهان‌شناسی
    • ستاره‌ها و سیارات
    • تصاویر فضایی
    • پژوهش‌های علمی
    • دانستنی های علمی
  • محیط زیست و زمین‌شناسی
    • تغییرات اقلیمی
    • زمین‌لرزه‌ها
    • آتشفشان‌ها
ما را دنبال کنید
تغییرات اقلیمی

ماهواره‌ها: ردیابی افزایش مداوم سطح دریا و تهدید باتلاقی برای کشورهای جزیره اقیانوس آرام

دانشمندان ناسا و دانشگاه‌های پیشرو افزایش سطح آب دریاها را پیگیری می‌کنند و پیش‌بینی می‌کنند که کشورهای اقیانوس آرام مانند تووالو تا سال 1428 شاهد سیل‌های بیشتری باشند.

ماهواره‌ها: ردیابی افزایش مداوم سطح دریا و تهدید باتلاقی برای کشورهای جزیره اقیانوس آرام
کشورهای کم ارتفاع اقیانوس آرام مانند کیریباتی در حال آماده شدن برای آینده ای هستند که در آن افزایش سطح دریا می تواند سواحل آنها را باتلاق کند. اعتبار: رصدخانه زمین ناسا.
توسط مونا علی اکبرخان افجه ۲۰ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۰۰
10 دقیقه مطالعه

کشورهای جزیره ای کوچک در اقیانوس آرام جنوبی با واقعیت سخت افزایش سطح آب دریاها روبرو هستند. در عرض ۵۰ سال آنها توسط دریاهای بالا آمدن مرتبط با تغییرات آب و هوایی باتلاق خواهند شد. این بخشی از یک پیش‌بینی آشکار از یک تیم علمی تغییر سطح دریا در ناسا و دانشگاه‌های پیشرو است.

این گروه از ماهواره ها برای پیش بینی افزایش سطح اقیانوس ها استفاده کردند. بر اساس داده های آنها، کشورهای اقیانوس آرام مانند تووالو، کیریباتی و فیجی افزایش سطح آب دریاها را تجربه خواهند کرد. که خانه ها و معیشت میلیون ها نفر را تهدید می کند.

کار تیم

تیمی که به بررسی تهدید ناشی از بالا آمدن سطح دریاها برای کشورهای اقیانوس آرام جنوبی می‌پردازد، بخشی از یک گروه تحقیقاتی میان‌رشته‌ای در ناسا است. هدف این تیم بهبود درک ما از تغییرات سطح دریا در طول زمان است. اعضای این تیم به درخواست کشورهای آسیب‌دیده، تهدیدهای ناشی از اقیانوس آرام جنوبی را تجزیه و تحلیل کرده و با وزارت خارجه ایالات متحده همکاری کردند. آن‌ها نقشه‌های با وضوح بالا تهیه کردند که نشان می‌دهد کدام مناطق کشورهای مختلف جزیره‌ای اقیانوس آرام در برابر سیلاب‌های شدید آسیب‌پذیر هستند. این نقشه‌ها پتانسیل سیلاب را نشان می‌دهند و علاوه بر این، سناریوهای مختلف انتشار گازهای گلخانه‌ای را از بهترین حالت تا وضعیت کسب‌وکار معمولی و بدترین حالت در نظر می‌گیرند.

Tuvalu 1280
یکی از جزایر تووالو. افزایش سطح آب دریاها در عرض ۵۰ سال جزایر این کشور را باتلاق خواهد کرد. با احترام به ناسا

ترکیبی از اندازه‌گیری‌های فضایی و زمینی می‌تواند پیش‌بینی‌های دقیق‌تری برای افزایش سطح دریا ایجاد کند. این باید درک بهتری از تأثیرات بر کشورهای اقیانوس آرام ارائه دهد. با این حال، ایجاد مدل های پیش بینی و به اشتراک گذاری آن داده ها با کشورهای آسیب دیده یک چیز است. تجربه افزایش تدریجی سطح دریاها به عنوان مردم جزایر اقیانوس آرام جنوبی و سایر مناطق کم ارتفاع در امتداد خطوط ساحلی جهان کاملاً متفاوت است.

گریس مالی، یکی از رهبران جوانان تووالو که با ابتکار ملل در حال ظهور، برنامه ای تحت حمایت سازمان ملل متحد که توسط کشورهای جزیره اقیانوس آرام رهبری می شود برای کمک به حفظ کشور و حمایت از حقوق و حقوق، می گوید: من در حال زندگی با واقعیت تغییرات آب و هوایی هستم. میراث جمعیت های متاثر از تغییرات آب و هوایی همه (در تووالو) در کنار ساحل یا در امتداد خط ساحلی زندگی می کنند، بنابراین همه به شدت تحت تأثیر این موضوع قرار می گیرند.

چگونه ناسا افزایش سطح دریا را دنبال می کند

محققان دانشگاه هاوایی، دانشگاه کلرادو و فناوری ویرجینیا همگی در این مطالعه شرکت کردند که از ابزار جدید سیل جزایر اقیانوس آرام برای این پروژه استفاده کردند. داده‌هایی که آنها استفاده می‌کنند از اندازه‌گیری‌های ماهواره‌ها، کشتی‌ها و ابزارهای هوابرد و تجزیه و تحلیل ابر رایانه‌ها به دست می‌آیند. نتیجه ارزیابی دقیق تر از سطح دریاها و افزایش و کاهش آنها در طول زمان است. با استفاده از این داده ها، تیم های علمی روندهای نگران کننده ای پیدا کردند.

FAT PI
پورتال ابزار تجزیه و تحلیل سیل جزایر اقیانوس آرام ناسا برای کمک به دانشمندان در ارزیابی افزایش سطح دریا در مناطق کم ارتفاع. با احترام به ناسا

دکتر نادیا وینوگرادوا شیفر که برنامه های فیزیک اقیانوس ها را برای بخش علوم زمین ناسا هدایت می کند، گفت: سطح دریا برای قرن ها به افزایش ادامه خواهد داد و باعث سیل های مکرر می شود. ابزار جدید سیل ناسا به شما می گوید که افزایش بالقوه در فرکانس و شدت سیل در دهه های آینده برای جوامع ساحلی کشورهای جزیره اقیانوس آرام چگونه است.

چه چیزی بر سطح دریا تأثیر می گذارد؟

افزایش سطح آب دریاها بر اساس تعدادی از عوامل از جمله ذوب شدن یخچال ها و دیگر بسته های یخ و گرم شدن اقیانوس ها مربوط به پمپاژ گازهای گلخانه ای به جو است. بر اساس داده‌های ماهواره‌های ناسا، جزایر اقیانوس آرام که بیشتر در معرض خطر هستند تا سال۱۴۲۸ شاهد افزایش حداقل ۱۵ سانتی‌متری سطح دریا خواهند بود. این تقریباً یک مرتبه بزرگ‌تر از آن چیزی است که همه کشورهای جزیره اقیانوس آرام تجربه می‌کنند. تووالو در حال حاضر کمتر از پنج روز سیلابی جزر و مد در سال را می بیند تا به شما ایده بدهد که چگونه این مکان ها را تحت تاثیر قرار می دهد. تا سال ۱۴۲۸، ساکنان هر سال حداقل ۲۵ روز سیل را تجربه خواهند کرد. کیریباتی شاهد ۶۵ حادثه سیل خواهد بود. نقشه‌های تولید شده توسط تیم ناسا برای این جزایر و سایر جزایر باید به این کشورها کمک کند تا برای تلاش‌های آتی کاهش سیل برنامه‌ریزی کنند.

مالی می‌گوید: «علم و داده‌ها می‌توانند به جامعه تووالو در ارسال پیش‌بینی‌های دقیق افزایش سطح دریا کمک کنند. این امر همچنین به سیستم‌های هشدار زودهنگام کمک می‌کند، چیزی که کشور ما در حال حاضر روی آن تمرکز کرده است.»

ارزیابی افزایش سطح دریا

همه مناطق در جهان به یک اندازه سیل را تجربه نمی کنند. شرایط محلی و خطوط ساحلی به سیل های خاص منطقه کمک می کند. تاثیری که ۱۵ سانتی‌متر افزایش سطح دریا خواهد داشت در کشورهای مختلف متفاوت است. برخی از مناطق چندین بار در سال شاهد وقوع سیل در مناطق مسطح یا کم ارتفاع خواهند بود. برخی دیگر برای دوره های طولانی تری با مقادیر بیشتر آب با سیل مواجه می شوند.


بن هملینگتون، پژوهشگر سطح دریا در آزمایشگاه رانش جت ناسا در کالیفرنیا و آژانس گفت: ما همیشه بر تفاوت‌های افزایش سطح آب دریاها از یک منطقه به منطقه دیگر تمرکز کرده‌ایم، اما در اقیانوس آرام، اعداد به طرز شگفت‌آوری ثابت هستند. او رهبری تیم علمی تغییر سطح دریا را بر عهده دارد.

اثرات افزایش سطح دریا از مکانی به مکان دیگر متفاوت است و به توپوگرافی، شکل خطوط ساحلی و سایر عوامل بستگی دارد. ابزارهای پیش‌بینی بهتر به دانشمندان کمک می‌کند بفهمند که سطح آب دریاها در کجا بیشتر افزایش می‌یابد و این اطلاعات را با جمعیت‌های آسیب‌دیده به اشتراک می‌گذارند. محققان می‌خواهند داده‌های ماهواره‌ای در سطح اقیانوس‌ها را با اندازه‌گیری‌های زمینی سطح دریا در نقاط خاص و همچنین با اطلاعات بهتر ارتفاع زمین ترکیب کنند. هملینگتون گفت: «اما فقدان واقعی داده‌های روی زمین در این کشورها وجود دارد.

تجربه دنیای واقعی

ترکیبی از اندازه‌گیری‌های فضایی و زمینی می‌تواند پیش‌بینی‌های دقیق‌تری برای افزایش سطح دریا و درک بهتری از تأثیرات بر کشورهای اقیانوس آرام ایجاد کند. با این حال، ایجاد مدل های پیش بینی و به اشتراک گذاری آن داده ها با کشورهای آسیب دیده یک چیز است. تجربه افزایش تدریجی سطح دریاها به عنوان مردم جزایر اقیانوس آرام جنوبی و سایر مناطق کم ارتفاع در امتداد خطوط ساحلی جهان کاملاً متفاوت است.

مردم این مناطق انواع مختلفی از تهدیدات را از سوی اقیانوس ها تجربه می کنند. هنگامی که اقیانوس در طول طوفان های استوایی، طوفان ها و طوفان ها، زمین را غرق می کند، سیل می تواند رخ دهد. همچنین می تواند در طول جزر و مد فوق العاده بالا اتفاق بیفتد که به آن جزر و مد می گویند.

Submerged street infrastructure
نمونه‌ای از سیل روز آفتابی شاه جزر و مد که زیرساخت‌های خیابان را در خارج از ایستگاه آتش‌نشانی شهر میامی ۱۳ زیر آب می‌برد. افزایش سطح دریا به افزایش وقوع چنین سیل‌هایی کمک می‌کند. اعتبار: Mike Sukop/NOAA.

یکی دیگر از راه های سیل، نفوذ آب شور به مناطق زیرزمینی است. که سطح آب را به سطح می کشاند. مالی افزود: «نقاطی در جزیره وجود دارد که در آن شاهد حباب کردن آب دریا از زیر سطح و سیل شدید منطقه خواهیم بود».

مکان هایی مانند تووالو از ابزارهای بهتری برای پیش بینی افزایش سطح دریا بهره مند خواهند شد. مسئله فقط جلوگیری از سیل نیست، بلکه یکی از بقای یک ملت در حال حاضر و طی چند دهه آینده است. مالی گفت: «آینده جوانان تووالو در خطر است. تغییر اقلیم فراتر از یک بحران زیست محیطی است. این در مورد عدالت، بقای کشورهایی مانند تووالو و مسئولیت جهانی است.

منابع:universetoday
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Facebook Twitter Telegram
مونا علی اکبرخان افجه
توسط مونا علی اکبرخان افجه
دانشجوی دکتری ژئوفیزیک گرایش لرزه شناسی هستم. ژئوفیزیک به بررسی ابعاد زمین و اتفاقاتی مانند زلزله و لرزه هایی که توسط فعالیت انسان به‌وجود می‌آید، می پردازد. فعالیت در حوزه زمین و فضا از علاقه مندی ام است.
نظر بدهید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

رصد قمر مرموز مریخ؛ پشتکار دیموس را دید
رصد قمر مرموز مریخ؛ پشتکار دیموس را دید
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
کهکشان‌های اولیه جیمز وب؛ معمایی که هر روز پیچیده‌تر می‌شود
کهکشان‌های اولیه جیمز وب؛ معمایی که هر روز پیچیده‌تر می‌شود
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
import numpy as np import h5py data='/content/drive/MyDrive/SILIXA_iDAS015_181219184621_fieldID000212.h5' data1=h5py.File(data,'r') print(data1.keys()) display(data1) display(data) raw_data = data1['DasRawData']['RawData'] x_axis = np.arange(raw_data.shape[1]) t_axis = np.arange(raw_data.shape[0]) print(x_axis.shape) print(t_axis.shape) import matplotlib.pyplot as plt import numpy as np ns = 30000 fs = 1000 dx = 1.021 nx = 3136 GL = 10 x = np.arange(nx) * dx def u(x, t): return np.exp(-(x - t)**2) def calculate_result(x): return 1/10 * (u(x - 5, t) - u(x + 5, t)) traces = [] for t in range(0,30000): tr = [calculate_result(x_val) for x_val in x] traces.append(tr) traces_array = np.array(traces) print(f"traces_array : {traces_array.shape}")
ساختار کلان در ژرفای کهکشان‌ها؛ چگونه ذهن ما از کیهان عقب می‌ماند؟
۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
گردبادهای مشتری و قمری با ماگمای روان؛ کشفیات جدید فضاپیمای جونو ناسا شگفت‌انگیز است
گردبادهای مشتری و قمری با ماگمای روان؛ کشفیات جدید فضاپیمای جونو ناسا شگفت‌انگیز است
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
آیا جیمز وب موفق به شناسایی سیاه‌چاله‌ای عظیم در کهکشان فرفره جنوبی شده است؟
آیا جیمز وب موفق به شناسایی سیاه‌چاله‌ای عظیم در کهکشان فرفره جنوبی شده است؟
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۰۰

جدیدترین های تکنوتا

هواوی میت ۸۰ ممکن است از حسگر اثر انگشت اولتراسونیک جانبی استفاده کند
هواوی میت ۸۰ ممکن است از حسگر اثر انگشت اولتراسونیک جانبی استفاده کند
قابلیت جدید «راحتی چشم با هوش مصنوعی» برای سری هواوی میت ۷۰ عرضه شد
قابلیت جدید «راحتی چشم با هوش مصنوعی» برای سری هواوی میت ۷۰ عرضه شد
سامسونگ جدول زمانی انتشار به‌روزرسانی اندروید ۱۶ رابط کاربری One UI 8 را تأیید کرد
سامسونگ جدول زمانی انتشار به‌روزرسانی اندروید ۱۶ رابط کاربری One UI 8 را تأیید کرد

پربازدیدترین ها

با بالارفتن سطح دریا، جنگل‌های ارواح جان می‌گیرند
تغییرات اقلیمی
با بالارفتن سطح دریا، جنگل‌های ارواح جان می‌گیرند
۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۰۰
زندگی در زمین، آغاز سریع و شگفت‌انگیز داشت
تغییرات اقلیمی
زندگی در زمین، آغاز سریع و شگفت‌انگیز داشت
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
قطب شمال تا پایان قرن ممکن است نزدیک به ۲۷ متر به سمت غرب جابه‌جا شود
تغییرات اقلیمی
قطب شمال تا پایان قرن ممکن است نزدیک به ۲۷ متر به سمت غرب جابه‌جا شود
۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۰۰
از فشار زمین در ایران، کوه‌هایی پرشکوه زاده شده‌اند
تغییرات اقلیمی
از فشار زمین در ایران، کوه‌هایی پرشکوه زاده شده‌اند
۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۰۰
اسپیس نوتا
دسترسی سریع
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • تبلیغات
  • لیست بعدا می خوانم
معرفی کوتاه

اسپیس نوتا منبع جامع اخبار و رویدادهای فضایی است که توسط نویسندگان متخصص در این زمینه تهیه می‌شود.

خانواده ما
اسپیس نوتا
تکنوتا
© 1403 کپی مطالب اسپیس نوتا تنها با لینک دادن به سایت امکان‌پذیر است.
  • نقشه سایت
  • تبلیغات